Stockholm here I come

Imorgon 07.00 åker vi iväg, ska bli så kul att gå i en annan stad blir less på stan här så fort, kan bero på att jag jobbar så lite nu så jag går på stan helatiden. Har inget speciellt som jag måste handla, skulle vara en ny vinterjacka och ett par typ ridstövlar som jag kan ha med varmasockar i. Nice att bo på hotell också plus att vi ska se MAMMA MIA, det var verkligen en bra idé. Hela andledingen att vi åker är ju Tjejmilen (känns som jag glömmer bort det ibland) och det känns faktiskt kul, en massa svettiga tjejer som springer på rad i en mil. Girl power!

Tror inte jag har skrivit om det här förut men nu har det regnat in i våran lägenhet IGEN. Det var en snubbe här och kikade på det första gången, då var det mycket vatten på golvet. Jag var inte hemma men E har berättat att han var allmänt stressad och bara kollade på det i 3sek sedan gick. Får väl se vad som händer nu, en utav vakmästarna var verkligen trevlig så vi ska prata med han framöver.

Ska äta rotfrukter med älgstek idag, muuuums. Måste ju bjuda på det bästa när mammsen kommer på besök. Ska fota mycket ihelgen så ni får en ordentlig rapport när jag kommer hem. Ha en trevlig helg allihopa!

Sykväll

Var förbi på jobbet igår och hämtade upp en klänning som en arbetskamrat ville ha omjord. Det är så hilma kul att sy. Gillar både att sy om kläder och göra dom från början. Kan fota och visa upp mina fina kreationer här framöver. Ska gå förbi med klänningen imorgon, hoppas det blev bra, nålade upp noga så det ska nog inte bli något fel. Tror att jag kommer få ett uppdrag av min chef också, hon hade några jeans shorts som behövde sys om. Kul kul...

Idag ville inte alls mitt knä springa, fick super ont efter bara 40min. Men om jag har bestämt mig så kan jag inte ge upp, det gick rätt bra ändå man får inte tänka på det bara. Regnade lite också, sånt där riktigt blött småregn, tur att det inte var hela vägen i alla fall. Fick tips från min moster om hur jag kan tejpa knäet så det kanske ska bli bättre. tänker pröva det imorgon och hoppas på det bästa.

Nä nu ska jag fortsätta kika på Sex and the City...

Sköna Söndag

Tog en skön sovmorgon i morse och efter tolv ringde Kicki, vi for på NK och fikade sedan kollade vi läget i MVG-gallerian. Drog mig ut på en löprunda när jag kom hem, en timma med flås och bra musik. Det är inte så tokigt, går bara bättre och bättre. Får ont i knäet efter ca 50 min nu så det kommer säkert snart försvinna helt.

Hade en helt tokig dag igår. När jag skulle på jobbet så stod inte min cykel utanför huset. Tänkte att jag glömt den på stan (ja, jag har så dålig koll). När jag slutat jobba så kollade jag där jag brukar parkera cykel men hittade den inte. E berättade att han sett ett lås ligga vid vår cykelparkering. Jag köpte med mig en take away brugare från Max och traskade hem. Låset var såklart från min cykel och jag blev lagomt nöjd när min älskade monakr blivigt stulen. Ville bara in och äta men det gick inte så bra eftersom jag inte hade någon nyckel. Utelås och utan cykel på en och samma stund, I was not happy. Åt utanför vårt hus och sedan gick jag in och hämtade E´s nyckel. Inte den bästa dagen i mitt liv vill jag lova.

Ska träna som en tok i veckan så det ska gå bra till helgen. Längtar så mycket! Tillbaka till min sköna söndag nu...

Fredags uppdate

Var och såg The Dark Knight i onsdags, verkligen en super bra film. Tycker Christian Bale passar perfekt som Batman dessutom är han inte allt för tokigt att titta på i 2,5h. Det som gjorde filmen riktigt bra är helt klart Heath Ledger som Jokern. Ojoj så bra han var, tråkigt att han ska gå och dö när han gör en sådan bra roll. Det är i alla fall alltid lika kul att gå på bio, goda popcorn, bra ljud/bild och så bilr det bra stämning.

Är lite orolig för mi löpning, har börjat få ont i vänster knä. Börjar efter ungefär 30min och håller i sig ett bra tag efteråt. Hoppas att det beror på att jag är ovan och att det går över snart. Ska strax ut så jag får väl hoppas att det inte kommer igen.

Blir nog en lugn helg ska jobba imorgon som vanligt. Var ju ute förra lördagen med Erik och Anna, riktigt kul var det. Vad ska ni göra i helgen?

MAMMA MIA!

Yes, den 29 augusti ska jag och mammsen se MAMMA MIA i globen, har inte ens varit där förut så det ska bli kul. Blev så glad när det var just den musikalen som gick  när vi ska vara i Stockholm. Bara positivt att de sjunger allt på engelska, den musikalen har spelats på Broadway över 6 år och varje kväll ser 17.000 personer den. Behöver inte känna oss ensamma med andra ord.  Börjar närma sig nu och här regnar det bara så jag inte kan springa. I morgon ska jag bara ut även om regnet öser ner, så de så!

Var på en shoppingtur med Krisse idag, kunde så klart inte låta bli att gå på Myrorna när man är uppe vid Ersboda. Så kul att bara gå runt och kika där. Drog sedan på det vanliga jysk, rusta, boom. Köpte en superfin ljushållare till E's mammsi på boom, så fantastiskt bra det är med mms, fotade bara den och skickade sen var det bara att gå till kassan.

Sitter i soffan med dator i högst hugg, tv är på och MTV underhåller mig med musik. Spelade just den här låten, gillar verkligen låten men inte musikvideon, så tråkig att man nästan somnar. Hörde först låten på radio och hade inte förväntat mig en sån tråkig musikvideo. En bra låt med häftig musikvideo är den här, kul med lite annorlunda musikstil, eller hur?

Ska låta John Blund göra sina magic tricks nu...

Snö åt folket

Sitter och slappar efter en springrunda, har börjat springa 40 min nu och det går BRA. Trodde inte att det skulle gå så här bra, så fort. Kan ju inte påstå att det är så speciellt kul att springa men med bra musik är det inte så farligt. Har bara två veckor på mig innan jag och mammi ska springa Tjejmilen. Ska shoppa loss på fredag och lördag innan loppet också. (det är nog det bästa med hela resan om jag ska vara ärlig)

Har sökt två jobb i veckan, det är inte heltidstjänster men skulle vara perfekt om man kunde kombinera Ur&P med ett till jobb. Får se vad som händer, spännande är det i alla fall.

Tycker inte om vädret som är nu, fuktigt, varmt och blåsigt. Det är inte alls trevligt, bjuder därför på några snöbilder från påsk i Tärnaby. Enjoy!

Japansk spets

När vi var i Östersund förra helgen så träffade jag världens sötaste hund. Hade inte hört talas om rasen innan familjen Humble skaffade sin sötnos. Har varit helt inne på Jackrussel men jag har ändra mig helt och ska bara ha en Japans spets. Kanske inte just nu, men när det blir hund så ska det vara en sådan sötnos. Bjuder på lite bilder jag tog i Östersund, den lilla krabaten heter Tippi.


Är han inte bara hur söt som helst?!

Popcorn

Jag bara älskar popcorn, skulle kunna äta tills jag spricker. Har snart vräkt i mig min och E halva skål, mums! Har en mysig hemma kväll med mjukisbyxor och tv. Har nyss sett Heroes har verkligen börjat älska den serien. Var väldigt skeptisk i början men nu är jag helt fast. Har redan sett första säsongen och andra är snart slut, den är ju så kort pga. strejken som var i våras. Längtar tills alla serier sätter igång igen till hösten.

Sprang en runda igår och jag har träningsverk idag, inte konstigt eftersom jag inte sprungit på länge. Hade tänkt ta cykeln idag och mäta upp 1mil så jag kan träna inför Tjejmilen (börjar närma sig nu). Det gick inte så bra eftersom det bara vällde ner regn. Längesedan det regnade så mycket, det var som om himelen öppnade sig på 3 sek. Blev dyngsur när jag cyklade hem efter jobbet.

Ska återgå till de få popcorn som finns kvar. 

Bloggare?

Jag är ingen höjdare på det här än men jag hade väl tänkt att bli bättre. Det är så kul att läsa andras bloggar så jag kan inte låta bli att ha en egen, måste bara komma in i det tror jag.

Var i Östersund förra helgen, trevligt att träffa släkt och få gå i en annan stad. På lördagen var vår cykeltävling också, Storsjönrunt, är helt klart det jobbigaste jag någonsin gjort. Inte smart att cykla 10mil när man varit sjuk i två veckor innan plus att jag inte cyklat så mycket innan. Det gick bra tills det var 3 mil kvar då dog mina ben bara av och jag plågades riktigt hela vägen i mål. MEN jag klarade det och när jag såg målet bara vällde tårarna ner, värdens skönaste kännsla! E klarade sig fint, han såg inte ens trött ut även fast grabbarna drog hela vägen. Är så stolt över oss!!

Vi håller på att byta kampanj på jobbet så det är mycket att göra! Phu, det tar tid och stället ser inte klokt ut men förhoppningsvis så ska vi hinna klart innan helgen. Ska jobbar på MVG imorgon och stänga, tråkigt för man är själv så länge då och så kommer jag inte därifrån för än halv åtta. Lite kul med omväxling också. Gå in och spana på hemsidan, det finns mycket fint!!

Ska gå och möta E nu, han slutar strax. Skönt med kvällspromenader.

Ska inte hem i helgen, kanske nästa :)

RSS 2.0