Sommar?

Dagen gick väldigt sakta fram till jag fick hjälp vid halv ett, det är ganska tufft att vara själv om det är mycket folk och många klockköp med länkar som ska kortas. Sen mår jag inte så bra. Det är en förkylning på g, vem blir förkyld mitt i hetaste sommaren?! Varför just nu också, jag jobbar heldagar fram till nästa helg nu plus att vi har cyklingen nästa helg. Kan inte träna något och jag måste verkligen jobba, vi är bara två som kan vara heldagar och schemat är inte gjort för att någon ska bli sjuk.
Dricker te med ingefära, äter vitlök, tabletter med c-vitamin och ska nog börja med voodoo i morgon. Vad kan man mer göra? Behöver tips. Ska inte bli sjuk, så är det bara.

Åt lunch på min favorit restaurang idag. Ägaren har börjat känna igen mig, var där med mamma och pappa för någon vecka sen och då sa han att jag kanske kunde tipsa dem om något gott eftersom jag åt deras lunchbuffe så ofta. Kanske kan få stammis rabatt eller något, skulle vara nice.

Nu ska denna snörvlande blondin dricka upp och göra lite voodoo, wish me luck!

Min lediga dag

Hade bara tänk vara hemma och ta det lugnt men så vid tre ringde en liten filur som desperat ville hitta på något, så klar man ställer upp. Hade ändå tänkt fara på en shopping runda men det hade nog inte blivit lika många stopp om jag hade varit själv. Hittade en super fin väska på myrorna i äkta Puccini vet inte riktigt var det är för märke känner igen det som tusan, kanske någon annan som vet mer?? Hittade en super söt klänning och en sjal på H&M och så det viktigaste, extra slangar till våra racercyklar som vi ska ha med oss om olyckan är framme. Emil har redan fått punka två gånger och självklart hade vi ingen mobil med oss och vi var precis längst bort. Jag fick cykla hem själv första gången, (2 mil själv i motvind är hemskt, jag lovar) andra gången var vi nära Holmsund så jag cyklade till Sophie och Göran. Man måste vara utrustad bättre, i alla fall  inte fara ut utan mobiltelefon.

Ska jobba extra i morgon från 8, det är så mycket folk att inget annat än försäljning hinns med och det är mycket som ska göras. Det är bara att passa på att shoppa nu för snart är rean slut :)

Kom igen

Har jobbat som en tok nu ända sen jag kom hem från Storuman. Har varit sjuk med folk på butiken, både på kungsgatan och mvg. Men det är KUL :) Börjar kännas bättre att vara helt själv nu också, det är inte så kul när man lätt så stressad men det är inte så länge till som jag ska agera butikschef.

Regnet bara öser ner,  ska göra lite te och bara mysa... mmmm

RSS 2.0